Inlägg no 1 - Sommarn är anländ!

Välkommen till min allra första blogg!

Efter många om och men samt påtryckningar av vänner, familj och forna klasskamrater samt eget nyfunnet intresse startar jag härmed denna blogg. Jag kommer att skriva om lite allt möjligt som faller mig in.

Fram tills för ungefär en vecka sedan sken sommarn med sin frånvaro i Östersund men nu är det äntligen varmt och skönt ute. Överallt ute på stan kan man se folk som antingen njuter eller plågas av värmen. Många är redan brunbrända och vissa andra röda som hårdkokta kräftor och sen finns det även de som fortfarande är likbleka efter vintern. Själv är man ett mellanting mellan brun och röd just nu efter att ha solat i Badhusparken i slutet av förra veckan.

Dans har man hunnit med också nu i helgen ute i Aspåsnäset. Zlips (www.zlips.se) spelade lika bra som vanligt när de är där och även fast det inte var fullproppat med folk så var det varmt som tusan. Blev jämna vätskekontroller med svavelsmakande vatten, eller vad det nu var herrn som stämplar allas händer sa förra året tror jag det var. Kommer inte ihåg exakt.

Krogen har också hunnits med både på torsdagen och i fredags. Blev en blandning mellan Plaza/G3 och Marité. Föredrar Marité för stunden eftersom de har uteterass :-)

Snacka om att sommaren ändå är den årstid jag gillar bäst eftersom det känns som att det är då Östersund är som allra bäst. Studenter som kommer tillbaka hit över sommarn, varmt, soligt väder, golf, sommardanser, vad mer kan man begära? Har i och för sig inget emot vintern heller och Östersund har sin charm då också. Däremot har jag svårt för att det mer än halva året är mörkt och kyligt här.

Dags att ta tag i saker och ting nu. Blir lätt slö i värmen.

RSS 2.0