Superbt! Stockholm - Arlanda

Tjohej!
Snacka om en kalaskväll igår! Bowling och grillbuffé som redan tidigare nämnt. Riktigt riktigt nice! Nog för att jag dräpte massa klot i rännorna istället för att träffa käglorna och kom sist. Spelar ingen roll. Var stämningen som räknades helt klart. Maten var kalasgod också. Den som vill veta får fråga. Lägg till bowlingarm på köpet så kan jag definitivt summera det hela till en toppenkväll.
Stockholm - Arlanda går på tv ikväll igen. Det ser jag självklart fram emot väldigt mycket. Att jobba där på Arlanda är definitivt något jag själv skulle vilja utan tvekan. Resenärer fyllda av förväntan, glada och ivriga inför sina semestrar eller andra resor. Lägg till folk från andra länder och kulturer så får vi ett ställe som jag garanterat skulle trivas hur bra som helst på. Just det hela med att träffa nytt folk, ge högkvalitativ service samt bjuda på det "lilla extra" som man säger.
Programmet skildrar, för de som inte vet, vardagen för de anställda på Arlanda. Gillar de flesta av personerna som är med! Härliga personer! Har blivit en del skratt framför min TV. Säsong två inspelat i somras är det som går nu. Minst sagt riktigt intressant.
Åter till plugget nu!
Au revoir

På tiden?

Det är ju typiskt det här egentligen. Vad är meningen med att ha en blogg om man aldrig uppdaterar? Hur som helst så har jag efter några/många om och men bestämt mig för att försöka ta tag i det här nu. Tycker det är roligt att skriva fast har stundtals svårt att komma på något speciellt att skriva om. När skrev jag senast egentligen? Kollade inte innan jag började skriva nu och har därför totalt nollkoll.
Har haft riktigt fullt upp med studier, studier och en och annan småsak. 
Krockade nästan i fredags! Hur dum får man vara? Inte jag alltså eftersom jag inte gjorde något fel alls. Är jag ganska säker på i alla fall. Låg bakom en lastbil utan att ligga tätt bakom genom en korsning. En bil från mitt håll väntade på att få svänga vänster och likadant en bil från andra hållet. Vad händer? Jo självklart försöker den som ska korsa mitt körfält att svänga mellan mig och lastbilen! Något som självfallet inte är möjligt att hinna med. Stod på bromsen och fick väja undan. Alla utom en själv på vägarna är idioter. Ligger det något i talessättet månntro?
Bowling med efterföljande middag är på tapeten ikväll! Bättre kan det inte bli! Grill- eller tacobuffé blir det efter bowlingen. Vadå superbt? Tur att Internationella Utskottet anordnar aktiviteten så att det blir billigare eller till och med gratis för min del. Är ju själv med att anordna nöjet ikväll. Dessvärre kommer jag inte ihåg vad vi sa om det på senaste mötet. Grett hur som helst! Undrar allt hur många olika nationaliteter vi blir också. Minst 4 olika räknar jag med. Internationellt umgänge är kanon alltså! Om 70 minuter ska jag vara på plats vid bowlinghallen, längtar som utav bara ....... dit!
Senaste tiden har det hänt en hel del saker som jag blivit riktigt motiverad av. Nu gäller det att köra på stenhårt! ;-)
Nu blir det inget mer skrivande för idag men ska självfallet återkomma med mer skrivande inom kort!
Hej hopp i den mörka eftermiddagen som bara blir mörkare och mörkare. Blivit riktigt mörkt nu alltså. Längtar till snön kommer nu verkligen så det inte är fullt lika mörkt. Speciellt när jag kör bil. Fast får inte snöa när jag kör bil förstås!
Over and out!

RSS 2.0