Update. Golf med mera..

Yes!
Där satt den! Kom 5a på golftävlingen på SBGK igår och är riktigt nöjd över det ändå. Fast snacka om att det tog väldigt lång tid att spela hela rundan. Exakt 5 timmar vilket är minst fyrtio minuter långsamt tycker jag. Blir lätt så när man har de i A-klassen med eftersom de alltid måste "håla ut" på varje hål = mycket letande av bortslagna bollar överallt. Fick välja pris och valde en frukost servis i keramik bestående av 2 stora tekoppar, 2 skålar och en bricka. Frågan är nu förstås bara var tusan jag ska ställa undan det. Börjar bli lite trångt i alla skåpen.


Usch för CSN och svensk byråkrati på hög nivå. Först skickar man ansökan om studiemedel, får besked att man får det och sen har jag lämnat studieförsäkran. Självklart måste man vänta på att de får besked av universitetet att man är registrerad på kurser man ska läsa. Tycker jag redan borde vara det eftersom det är 2 kurser jag har kvar. Får bege mig till skolan idag och prata med rätt folk. Blir dessutom fika med ekonomer tror jag också och eventuellt prata med folk jag känner. Vadå eventuellt? Det är väl halvt obligatoriskt om jag springer på någon. ;-)

Statistik och C-uppsats har jag kvar = värsta kurserna inom hela ekonomprogrammet ungefär. Tur att jag har powerpoint-bilder att printa ut så jag kan förstå vad lärarn pratar om.


Dags att vakna nu!
Ma höres :-)

Absolute Tiger Ledin?!

Nu har det gått länge igen. Typiskt typiskt.

I vilket fall som helst har jag spelat en del golf sen sist jag skrev. Både Klövsjö GK och Storsjöbygdens GK har fått känna av mina klubbor som lämnat märken lite här och var på banorna. Klövsjö är nog den klar roligaste banan jag spelat på eftersom den är byggd på en fjällsluttning mer eller mindre. Smala fairways och skogen ända inpå samt att man ska spela uppåt och neråt i branta backar gör banan till en riktig utmaning. Lägg till skogsbäckar som rinner lite kors och tvärs så blir det en upplevelse. Om man får slut på vatten i flaskan är det bara att böja på benen lite och dricka rent fjällvatten. Bästa i världen kanske?

Storsjöbygdens GK är fin den också men mycket planare än den i Klövsjö. Inte alls lika svår. Här är klubben jag varit medlem på sen 2004 tror jag det blir. Tävling imorrn. Undrar om tigern inom mig hittar ut lagom tills dess. Vore roligt att få till en riktigt bra runda.

Frågan är om man ska spela med drivern någonting... Bananskruven med alias Slice åt högergör sig ofta påmind. Fast kan jag bara få ordning på den så... Eller vad säger jag? Min Nike SQ Sumo kommer självklart sjunga fint imorgon. 12.20 slår jag ut, sista bollen i tävlingen. Kommer slå ut sist av alla eftersom jag har lägst hcp i bollen jag går i. Blir roligt och förhoppningsvis ingen första tee-frossa.

Därefter ska det kollas fotboll på campus när utbytesstudenterna ska spela. Om jag hinner dit förstås. Räknar inte med att vara tillbaka i stan innan 18.00 absolute tidigast.

Güle güle!

Semester, plugg, flytt osv...

Halloj!

Nu får jag la ta och ta mig i den världsberyktade kragen och skriva något eftersom det var 3 veckor och 5 dagar sen jag senast skrev.

Snacka om att Skåne och sydvästra Halland precis norr om Hallandsåsen är fint! Även fast det regnar en vanlig sommardag så kan man om man vill traska runt med t-shirt och shorts utan att för den sakens skulle behöva frysa. Något man faktiskt inte kan i Jämtland. Semestern var helt toppen och fyndat har jag gjort ganska rejält också där nere i söder. Har varit runt och flängt över hela Bjäre- och Kullahalvön samt upp mot Halmstad också. Dessutom har jag varit en hel dag i Köpenhamn. Hur roligt som helst. Men danska priser på mat går inte av för hackor. Eller vad sägs om ett halvkilo glutenfri spaghetti på Galleria Nord i Köpenhamn? 40 danska kronor vilket är lika med minst 60 svenska. För cirka 60 svenska får jag ju 3 gånger mer spaghetti på vilken butik som helst i stort sett. Skandalöst. Växelkursens fel helt enkelt. Tur jag inte köpte något där ;-)

Nästa fredag har jag förresten tenta i Ledarskap och Coaching! Har pluggat ganska mycket sen en vecka tillbaka och även lite av och till under större delen av sommarn. Riktigt intressant ämne som oftast får mig att tänka på hur man själv kan göra för att lyckas med saker och ting. Inte illa va?

I morgon flyttar brorsan till Jönköping för att plugga på IHH. Tror att det kommer gå riktigt bra för honom där nere. Hade gärnat velat följa med dit ner, men tyvärr så måste jag vara hemma och plugga istället för att hjälpa till med flyttandet.

Har även kommit fram till var jag allra helst skulle vilja jobba i framtiden vilket känns ganska skönt. Nu ska det bara fixas en strategi hur jag ska kunna nå dit.

Kort sammanfattning av lång tid ;-P

RSS 2.0